LISTE DE COLABORATORI ÎN DOMENII RELEVANTE PENTRU EFICIENTIZAREA ENERGETICĂ A IMOBILELOR.

Acest ghișeu poate oferi liste de colaboratori privați acreditați / preaprobați, cu un istoric dovedit pe baza experienței anterioare. Listele respective sunt parte a rezultatului proiectului – se solicită date de contact relevante de la instituții abilitate, precum și de la cei care sunt dornici să colaboreze în cadrul proiectului.

 

OSS reprezintă garanția unei surse imparțiale de informații pentru beneficiarul final, punând la dispoziție informații furnizate oficial și oferă o viziune transparentă asupra soluțiilor financiare și tehnice de pe piață astfel încât să se asigure că beneficiarul are acces la cele mai bune soluții posibile pentru cazul său specific.

 

Ghișeul Unic (denumit în continuare „OSS”) prezintă liste cu colaboratori ai proiectului care au acceptat să relaționeze cu potențialii cetățeni interesați în eficientizarea energetică a imobilelor. Listele respective sunt publice pentru asigurarea unei mai mari transparenţe şi a unei mai bune înţelegeri a activităţilor necesare pentru creșterea performanței energetice a imobilelor situate pe raza Municipiului Timișoara. Totodată, Municipiul Timișoara, în consecință și Ghișeul Unic – ca structură din componența instituției, asigură imparțialitatea și independența procesului de selectare a colaboratorilor, în același timp nu își asumă responsabilitatea relaționării directe dintre cetățeni și colaboratorii incluși pe listele puse la dispoziție. Riscurile legate de apariția unor posibile conflicte nu sunt în responsabilitatea acestei structuri, sau a instituției.

 

NOTĂ: Specialiștii care doresc să colaboreze în acest sens cu Ghișeul Unic (OSS) sunt rugați să ia legătura cu noi, pe emailul: [email protected]. Vă mulțumim pentru interesul manifestat de a fi alături de noi în demersurile de a fi cât mai aproape de cetățenii timișoreni care doresc să efectueze demersurile de eficientizare energetică a imobilelor.

Partenerii nostri